Fordel av hjemmebane   

På Lindemans Falkum er det lagt til rette for fellesskapsløsninger som vil kunne gi både hverdag og fest det lille ekstra løftet. Eksakt hvilke tilbud disse delte godene vil inkludere, har ikke vi lyst til å diktere: Det er alle dere som flytter inn og skal bo her, som skal bestemme!

Gjesteleilighet

Noen ganger trenger man litt ekstra plass. Om det er et vennepar, onkelen fra Amerika eller barna som kommer på besøk; det er ikke alltid man vil bo ”oppå hverandre”. Da er gjesteleiligheten kjekk å ha. Det er bare å sette seg på lista og booke leiligheten for de dagene du trenger den – og ønske gjester og familie hjertelig velkommen til felles samvær. Og litt privatliv! 

Mekkerommet

Mekke- og hobbyrommet er tilgjengelig for alle som bor på Lindemans Falkum. Vi ser for oss at rommet fylles med masse nyttig verktøy, redskap, småmaskiner og en hobbybenk. Kanskje blir det også smørebord for ski og dart i det ene hjørnet? Detaljene er det dere som bor her som skal bestemme!

Her kan du si ”Hei, nabo!” til folk som deler dine interesser og kanskje skaffe deg noen nye, – både interesser og venner ... 

Kaffehjørnet

Kaffebaren på det idylliske hjørnet mot syd, blir et naturlig samlingssted for alle beboerne på Lindemans Falkum – og sikkert for mange andre som bor i nabolaget eller er forbi. Kanskje rusler du ned for å ta deg noen minutter med dagens avis og friskbrygget kaffe, eller du avslutter rusleturen i Lundedalen med noe godt å bite i og en kopp.

Kanskje kan Kaffehjørnet også fungere som et lokale du kan leie til egne selskap og arrangementer, som bursdager, vennefester og julebord? Eller felles aktiviteter som bridgekveld eller yogakurs? Valget er deres!

«De felles godene som gir det lille ekstra. Prikken over i’en. Akkurat det du trenger når du trenger det!»

Senk skuldrene med borettslagsmodellen

Det er trygt og enkelt å bo i et borettslag, med fellesløsninger for bl.a vedlikehold, vaktmestertjenester, sikkerhet, fiberanlegg, økonomiforvaltning, lekeplasser og betaling av kommunale avgifter. 

Som medlem i Skien Boligbyggelag får du i tillegg mange medlemsfordeler, med rabatt og tilbud på en rekke opplevelser, produkter og tjenester. 

Se alle medlemsfordeler