Lindemansparken

Lindemansparken er andre byggetrinn på "Lekeland-tomta" med 18 boliger fordelt rundt to grønne tun. Alle med en egen hage-parcel, flere solrike og private uteplasser. Boligene har egen carport rett utenfor døren, og flere praktiske utendørs-boder.

Grøntområde rundt Lindemansparken er innbydende med flere felles møteplasser, gangsti og en steinlagt overvannsbekk. På et lite minutt ned den nye gangveien er du i Lundedalen – med turmuligheter og kort vei til byen.

De 18 boligene har kvalitet og tiltalende, praktiske og smarte løsninger som fellesnevnere. Lindemansparken har et tilbud til de aller fleste. De mest arealeffektive tomannsboligene er på 124,1 m2 BRA fordelt over to plan, og tomannsboliger i tre etasjer på 144,5 m2 BRA med en ekstra takterrasse og to stuer.  Det er kun to eneboliger, som begge ligger skjermet i utkanten av hvert sitt tun.

Unnsett plassbehov er Lindemansparken en sjelden mulighet til å flytte inn i en splitter ny, privat og moderne bolig på Falkum!

Miljøvennlige løsninger som solceller og vannbåren varme.

Sosialt felles utendørsområde for store og små.

Flotte solforhold og turmuligheter.

«Vi har lagt vekt på at hver bolig skal ha flere uteplasser med ulike solforhold slik at man skal ha glede av både morgensol og kveldssol. »
- Sivilarkitekt Dag Haraldsen, Børve & Borchenius

KONTAKT MEGLER

Isabell Heidenreich-Riis

Eiendomsmegler
Telefon: 900 65 025
E-post: ihr@em1telemark.no