Lindemans hjørne

Lindemans hjørne er Falkums nye signalbygg og kraftsenteret i prosjektet Lindemans Falkum. Over åtte etasjer får 18 spennende leiligheter, alle med miljøvennlig og behagelig gulvvarme, plass. På gateplan planlegges en rekke praktiske og fremtidsrettede fellesfunksjoner, inkludert avlastningshybel for utleie. Alle leilighetene disponerer garasjeplass i kjeller. Tilgang med heis.

Byggets hovedinngang ligger på koselige Lindemans torg. Her blir det blant annet kaffebar og et idyllisk vannspeil. Med en kaffe ”to go” kan du ta den nye gangveien rett fra kaffebaren og ned til Lundedalen – og derfra helt til Bakkestranda, om du vil.

De 18 leilighetene har kvalitet og tiltalende, praktiske og smarte løsninger som fellesnevnere. Ulike størrelser i et spenn fra 35,3 til 158,7 m2 BRA sikrer at Lindemans hjørne har et tilbud til de aller fleste. Toppleiligheten – som alene disponerer 7. og 8. etasje – konkurrerer utvilsomt i klassen Skiens mest attraktive bolig.

Miljøvennlige løsninger som solceller og vannbåren varme.

Fellesgoder som gjestehybel og hobbyrom.

Sosial sone og kaffebar i første etasje.

Flotte solforhold og turmuligheter.

«Lindemans Falkum har en moderne og miljøriktig arkitektur. Det samme er boformen, med en rekke gode fellesskapsløsninger.»
- Sivilarkitekt Dag Haraldsen, Børve & Borchenius

KONTAKT MEGLER

Isabell Heidenreich-Riis

Eiendomsmegler
Telefon: 900 65 025
E-post: ihr@em1telemark.no