Om prosjektet

Lindemans Falkum er et helt nytt og unikt boligfelt på Falkum. Totalt er det regulert til 170-190 boliger på tomten. Boligprosjektet eies i sin helhet av Skien Boligbyggelag og sammen med arkitektene fra Børve Borchsenius har vi utarbeidet et nytt område hvor vi har vektlagt spennende arkitektur og moderne boliger med fellesskapsløsninger.

Tomten, kjent som "Lekelandstomta", ligger ved inngangen til Lundedalen. Den har en fantastisk solrik beliggenhet i rolige og grønne omgivelser. Fra boligfeltet er det flotte turområder med gang- og sykkelsti til Lundedalen og Bakkestranda. Her er alt tilrettelagt for å skape et attraktivt, trygt og godt bomiljø.

I nærområdet til Lindemans Falkum finner du ungdomsskole og toppidrettsgymnas, barnehage, to matbutikker, bakeri, apotek, frisør, treningsstudio og ikke minst Skagerak Arena for deg som er interessert i fotball!  Lietorvet og byens butikker eller restauranter er kun en kort spasertur unna.

På Lindemans Falkum kan du bo godt enten du velger en leilighet i Lindemans hjørne med garasjeplass i kjeller eller en av boligene som har carport, takterrasser, to stuer og to bad. Valget er ditt! Du får uansett gode planløsninger og energivennlige boliger med vannbåren varme i gulvene.

Lindemanshjørnet borettslag er første byggetrinn og består av 25 boliger. Vi har lagt vekt på boliger i variert størrelse med tilgang til verksted/hobbyrom, kaffebar og egen gjesteleilighet.

Lindemansparken borettslag er andre byggetrinn og består av 18 boliger. Vi har lagt vekt på boliger med enten to eller tre etasjer som gir alle fordelene av en enebolig uten vedlikeholds-ansvar og -behov. 

Entreprenør for byggetrinn 1 er Seltor AS.

Alt rett rundt hjørnet

Lindemans Falkum blir et eldorado for både eldre og unge. Her kan barna vokse opp i et nesten bilfritt nærmiljø, veien er kort til barnehage og skoler. Bakeri og kiosk finner du rett på neste hjørne. Skagerak Arena er også like borti gata, med dagligvarebutikker, treningssenter og toppidrettsskole. Og Odd sine hjemmekamper. :-) 

Grønt og behagelig

Miljø og bærekraft er faktorer Skien Boligbyggelag har hatt høyt oppe på blokka. Alle leilighetene i Lindemans hjørne og førsteetasjene i eneboligen og tomannsboligene får vannbåren varme i gulv. Behagelig, lønnsomt og miljøvennlig! 

Vidunderlige Lundedalen

Hvis du er glad i å ha det grønt rundt deg, men ikke vil gi avkall på å bo supersentralt, er Lindemans Falkum et funn! Den nye gang- og sykkelveien som starter på Lindemans torg bringer deg raskt ned til Lundedalen.

På opparbeidede traseer er det kort vei videre til Bakkestranda og Skien sentrum.