Hvorfor velge Lindemans Falkum?

Smart og lønnsomt fellesskap

På Lindemans Falkum er det lagt til rette for moderne fellesskapsløsninger som utleiehybel og delerom med redskap, verktøy, småmaskiner og hobbybenk. Og kaffebaren vil garantert by på mer enn Falkums beste kaffe. Kanskje er det her du feirer din neste bursdag eller arrangerer julebord? Så blir det opp til dere som skal bo her, dere som skal forme det gode liv på Lindemans Falkum, hva mer dere ønsker. 

Klar for et skikkelig drømmekjøkken?

Kjøkkeninnredningen er Uno fra Sigdal eller tilsvarende. Skandinavisk design på sitt beste, med rene linjer uten unødige detaljer. Det er mange lekre fronter å velge mellom! Alle kjøkken får integrerte hvitevarer, induksjonstopp og komfyr i høyskap. 

Alt rett rundt hjørnet

Lindemans Falkum blir et eldorado for både eldre og unge. Her kan barna vokse opp i et nesten bilfritt nærmiljø, veien er kort til barnehage og skoler. Dagligvarer, kiosk og bakeri finner du “rett på neste hjørne”. På Skagerak Arena “like borti gata”, ligger treningssenter, toppidrettsskole, enda en dagligvareforretning og mye annet. 

Grønt og behagelig

Miljø og bærekraft er faktorer Skien Boligbyggelag har hatt høyt oppe på blokka. Alle leilighetene i Lindemans hjørne og førsteetasjene i eneboligen og tomannsboligene får vannbåren varme i gulv. Behagelig, lønnsomt og miljøvennlig! 

Ene- og tomannsboligene får også ferdig monterte solcelleanlegg. 

Vidunderlige Lundedalen

Hvis du er glad i å ha det grønt rundt deg, men ikke vil gi avkall på å bo supersentralt, er Lindemans Falkum et funn! Den nye gang- og sykkelveien som starter på Lindemans torg bringer deg raskt ned til Lundedalen.

På opparbeidede traseer er det kort vei videre til Bakkestranda og Skien sentrum.