Om prosjektet

Lindemans Falkum er et helt nytt og unikt boligfelt på Falkum. Totalt er det regulert til 170-190 boliger på tomten. Boligprosjektet eies i sin helhet av Skien Boligbyggelag og sammen med arkitektene fra Børve Borchsenius har vi utarbeidet et nytt område hvor vi har vektlagt spennende arkitektur og moderne boliger med fellesskapsløsninger.

Tomten, kjent som "Lekelandstomta", ligger ved inngangen til Lundedalen. Den har en fantastisk solrik beliggenhet i rolige og grønne omgivelser. Fra boligfeltet er det flotte turområder med gang- og sykkelsti til Lundedalen og Bakkestranda. Her er alt tilrettelagt for å skape et attraktivt, trygt og godt bomiljø.

I nærområdet til Lindemans Falkum finner du ungdomsskole og toppidrettsgymnas, barnehage, to matbutikker, bakeri, apotek, frisør, treningsstudio og ikke minst Skagerak Arena for deg som er interessert i fotball!  Lietorvet og byens butikker eller restauranter er kun en kort spasertur unna.

På Lindemans Falkum kan du bo godt enten du velger en leilighet i Lindemans hjørne med garasjeplass i kjeller eller en av tomannsboligene som har garasje, takterrasser, to stuer og to bad. Valget er ditt! Du får uansett gode planløsninger og energivennlige boliger med vannbårenvarme i gulvene og solceller på taket.

Lindemanshjørnet borettslag er første byggetrinn og består av 25 boliger. Vi har lagt vekt på boliger i variert størrelse med tilgang til verksted/hobbyrom, kaffebar og egen gjesteleilighet.

Entreprenør for byggetrinn 1 er Seltor AS.

Alt rett rundt hjørnet

Lindemans Falkum blir et eldorado for både eldre og unge. Her kan barna vokse opp i et nesten bilfritt nærmiljø, veien er kort til barnehage og skoler. Bakeri og kiosk finner du rett på neste hjørne. Skagerak Arena er også like borti gata, med dagligvarebutikker, treningssenter og toppidrettsskole. Og Odd sine hjemmekamper. :-) 

Grønt og behagelig

Miljø og bærekraft er faktorer Skien Boligbyggelag har hatt høyt oppe på blokka. Alle leilighetene i Lindemans hjørne og førsteetasjene i eneboligen og tomannsboligene får vannbåren varme i gulv. Behagelig, lønnsomt og miljøvennlig! 

Ene- og tomannsboligene får også ferdig monterte solcelleanlegg. 

Vidunderlige Lundedalen

Hvis du er glad i å ha det grønt rundt deg, men ikke vil gi avkall på å bo supersentralt, er Lindemans Falkum et funn! Den nye gang- og sykkelveien som starter på Lindemans torg bringer deg raskt ned til Lundedalen.

På opparbeidede traseer er det kort vei videre til Bakkestranda og Skien sentrum. 

Et smart og lønnsomt fellesskap

På Lindemans Falkum er det lagt til rette for moderne fellesgoder som gjesteleilighet og "mekkerom" med redskap, verktøy, småmaskiner og hobbybenk. Og kaffebaren vil garantert by på mer enn Falkums beste kaffe. Kanskje er det her du feirer din neste bursdag eller arrangerer julebord? Så blir det opp til dere som skal bo her, dere som skal forme det gode liv på Lindemans Falkum, hva mer dere ønsker.

LES MER OM FELLESGODER