Lindemans hjørne

Lindemans hjørne er Falkums nye signalbygg og kraftsenteret i prosjektet Lindemans Falkum. Over åtte etasjer får 18 spennende leiligheter, alle med miljøvennlig og behagelig gulvvarme, plass. På gateplan planlegges en rekke praktiske og fremtidsrettede fellesfunksjoner, inkludert avlastningshybel for utleie. Alle leilighetene disponerer garasjeplass i kjeller. Tilgang med heis.

Byggets hovedinngang ligger på koselige Lindemans torg. Her blir det blant annet kaffebar og et idyllisk vannspeil. Med en kaffe ”to go” kan du ta den nye gangveien rett fra kaffebaren og ned til Lundedalen – og derfra helt til Bakkestranda, om du vil.

De 18 leilighetene har kvalitet og tiltalende, praktiske og smarte løsninger som fellesnevnere. Ulike størrelser i et spenn fra 35,3 til 158,7 m2 BRA sikrer at Lindemans hjørne har et tilbud til de aller fleste. Toppleiligheten – som alene disponerer 7. og 8. etasje – konkurrerer utvilsomt i klassen Skiens mest attraktive bolig.

Lindemans småhus

Langs Lindemans gate like nord for Lindemans hjørne, kommer til sammen syv romslige boliger fordelt på én enebolig og tre vertikaldelte tomansboliger.

Vi synes arkitekten har gjort en formidabel jobb med disse småhusene. På moderate grunnflater er det skapt romslige og praktiske perler av noen boliger med nesten 150 m2 BRA. I tillegg: fantastiske uteområder på både takterrasser og bakkeplan.

Her er det tenkt nytt både utvendig og innvendig. Vannbåren varme, solceller på skråtaket, garasje med ladestasjon og fleksible bruksmåter for de ulike rommene over tre etasjeplan, er blant de mange kvalitetene.