Vi gleder oss til å flytte til Lindemans Falkum! 

Anne Torunn Berge og Bjørn Olsen har kjøpt leilighet i Lindemans hjørne, og gleder seg veldig – blant annet til å kunne rusle bort til Odds hjemmekamper. 

«Dette er riktig, ja midt i blinken. Så nær byen og likevel så rolig.»
- Anne Torunn Berge

– Dette er riktig, ja midt i blinken. Så nær byen og likevel så rolig, tenkte Anne Torunn Berge da hun så annonsen. Hun falt umiddelbart for Lindemans hjørne, og var ikke sen om å skaffe seg prospektet og ta det med hjem.

Der lå det noen dager uten at Bjørn rørte det. Men så kom interessen snikende ...
– Det har jo alltid blitt som du vil. Er vel derfor vi fortsatt er gift, sier han, med et lurt og godt smil til kona.

Nå er de like ivrige begge to og kan knapt vente til leilighet 401 i Lindemans hjørne blir innflyttingsklar.

– Du vet hvordan det er når en beslutning er tatt. Da skal alt helst skje NÅ! sier Bjørn. Og Anne Torunn er helt enig: – Ja, vi skulle gjerne ha flyttet til Lindemans i morgen vi, sier hun! 

Alt vi får – og alt vi slipper

Vi treffer Anne Torunn (58) og Bjørn Olsen (60) hjemme i Vestre Einaren på Gulset. De tar imot i den flotte villaen som har gitt dem mange gleder og mye arbeid. Huset og den store hagen bærer preg av å være godt tatt vare på. Det gir seg ikke selv.


– Nå ser jeg fram til at alt skal bli lettvint og greit, sier Bjørn. – Tenk på all jobben vi slipper: Oppussing, snømåking, klipping av plen og hekk og mye annet styr. Nå blir alt nytt, og vi får mer tid til interesser og hobbyer. 

«Tenk på all jobben vi slipper: Oppussing, snømåking, klipping av plen og hekk og mye annet styr. Nå blir alt nytt, og vi får mer tid til interesser og hobbyer»
- Bjørn Olsen

Jeg slipper å sitte gjennom vinteren og tenke, ’til sommeren må hele huset beises igjen’. – Også blir det veldig bra å ha butikker rett i nærheten. Kiwi, Rema og Tinholt, ja til og med apotek, sier Anne Torunn.

Begge gleder de seg til å kunne bruke mer tid på hytta ved Trosbyfjorden, uten å måtte hjemom til stadighet. På Falkum kan de låse døra og dra, uten å måtte bekymre seg for noe. 

En real opprydding

– Snart er det jo bare oss to, sier Anne Torunn. – Så fort Maria (datteren på 17) er ferdig på videregående, flytter hun, og da trenger vi ikke all denne plassen. Ikke minst skal det bli deilig å få tatt en real opprydding. Vi skal være harde på å kaste. Er ikke veldig mye som blir med videre. 

Ro og fred

– Leilighet midt i byen vurderte vi aldri, sier Bjørn. – Det blir for mye bråk. På Falkum får vi det rolig og fint. Her kan vi sitte på balkongen uten støy fra uteliv og trafikk. 

Ikke vent for lenge

Plutselig blir tanken på å salg og flytting ”et ork”. Så blir man sittende med eneboligen man egentlig ikke har overskudd til å ta vare på – og med lite tid til overs til andre interesser og hobbyer.

En ting kan vi garantere etter å ha møtt Anne Torunn og Bjørn: Alle som flytter til Lindemans Falkum får fantastisk flotte naboer i Lindemans hjørne 401!